Mit hjerte banker  for at hjælpe dig med at få frihed i din egen  krop og et mere fleksibelt forhold til mad. Mit mål er at hjælpe så mange jeg kan med at finde balancen i livet. Til at finde sit eget værd.

Og hvorfor? Fordi jeg selv har været fanget i sundhedsforvirring. Jeg har følt mig fanget i et maddiktatur fyldt med forbudte fødevarer. Tanker omkring mad, krop og vægt tog det meste af min energi.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at zoome ud og skabe overblik, for ingen fortjener at leve med uoverskuelighed. Skal jeg hjælpe dig ud af den ”onde cirkel”, hvor madstress, slankekure, yoyovægt og kropshad fylder det meste af dit liv, og dermed stjæler den energi du kunne bruge på det er i virkeligheden er vigtigt. Dine værdier.

Jeg er uddannet Vane og Overspisningscoach, og har derfor en stor værktøjskasse, der kan hjælpe dig hen mod det liv du ønsker, og den person du gerne vil være.

Skal jeg hjælpe dig ud af dit fængsel, så du kan slippe madfrygt og  opnå madro og kropsro?