DET SIGER MINE KLIENTER

Mie er rigtig nem og behagelig at snakke med, hun hverken dømmer eller dikterer hvad man skal/må/burde, tværtimod får hun én til at stille spørgsmålstegn og åbne sig selv op for flere muligheder.

I mit forløb hos hende har jeg lært at hvile mere i mad og tvangstanker omkring mad. Jeg har lært at mad hverken er farligt eller forbudt.

Eksempelvis er min nærmest sygelige trang til bl.a. chokolade blevet næsten ikke eksisterende. Alt i alt har hun lært mig at elske det mad jeg spiser, og elsker.

Jeg har været rigtig glad for de råd og værktøjer hun har givet mig, og det er noget jeg vil bruge altid. Tak for dig Mie.

Malene

Allerede efter første samtale hos Mie, slap jeg trangen til at spise chokolade og kager dagligt.

Jeg følte mig velkommen hos Mie og det var et behageligt forløb, hvor hun fik mig til at se anderledes på min kost og overspisning.

Ved hver samtale blev der sat et mål til næste gang, som så blev fulgt op på.

Mie får min varmeste anbefaling.

Lone

Efter at have været så heldig at blive valgt som “forsøgskanin” hos Mie, startede jeg op pga en af de dummeste vaner jeg har udsat mig selv for, og nu her efter 5 gange hos Mie er jeg nået til den erkendelse at lidt må man godt, man skal ikke forbyde sig noget men blot gøre alt med måde, dette gør jeg så nu og håber på den lange løb helt at slippe vanen. Har fået troen på at det kan lade sig gøre at indprinte flere gode vaner i mit liv for at opnå de mål jeg gerne vil. Så mange tak for hjælpen Mie <3

Lotte

Mit forløb hos Mie 🌸 var meget givende, Mie er utrolig empatisk og er god til at man føler sig tryg, som er vigtigt i denne proces, da det i hverfald for mig var et grænseoverskridende emne at snakke om. Jeg kunne tit inden jeg mødte Mie have en tendens til en anelse stress, det var ligesom det forsvandt når jeg fik sat ord på ting der fyldte, vaner kan jo have indvirkning på mange ting og de ting vi snakkede om og de indgangsvinkler Mie havde, satte bare gang i så mange gode ting som jeg kan bruge i så mange situationer frem i livet 🙏🏼 Så kæmpe ros og anbefaling til Mie Bladt vane og overspisningscoach

Nina